Alle soorten tegelwerken | Badkamers betegelen | Natuursteen | Renovatie werkzaamheden | Helder advies 

Vakwerk
Wij leveren werk waar ons vakmanschap vanaf druipt. Of het nu gaat om de betegeling van uw badkamer, terras of entree: wij zullen tot een zo fraai mogelijk eindresultaat komen.


Efficiëntie
Ook werken we snel en efficiënt. Wij zullen geen extra uren rekenen die niet nodig zijn. Om tot een zo efficiënt mogelijke oplossing te komen stellen wij altijd in overleg met de klant een offerte en plan van aanpak op. Op die manier is Peulken Tegelwerken niet langer met een klus bezig dan nodig is. Dat scheelt ons tijd en u een hoop geld.

Betrouwbaarheid
Zoals wij al eerder aangaven werkt Peulken Tegelwerken altijd graag in overleg met de klant. Deze werkwijze heeft ons door de jaren heen een betrouwbaar imago opgeleverd waarmee wij uiteraard erg blij zijn. Om die reden zijn wij ook van plan dit te behouden. Samen met vakmanschap en efficiëntie is betrouwbaarheid een kernwaarde van Peulken!

 

Het is bij ons altijd mogelijk om voor elke opdracht vrijblijvend en gratis een offerte aan te vragen. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. De communicatie bij Peulken Tegelwerken loopt om die reden ook altijd eerlijk en soepel.